Wat zeggen anderen over Janssen Coacht?

Simone Wannet

Directeur bij Speciaal basisonderwijs De Vlinderboom

Samen met Marcel Janssen heb ik gewerkt aan een cultuurtraject op basisschool Het Octaaf. Hierbij wist Marcel mij prima in mijn rol te laten en samen te bouwen aan de onderlinge relaties binnen het team. Een prettige manier van werken!

Wilbert Paulissen

Politiechef Politie Oost-Brabant

In mijn loopbaan heb ik met veel trainers en coaches gewerkt. Werken met Marcel Janssen maakt direct het verschil. Het is nooit oppervlakkig, altijd spannend en het gaat altijd om de zaken die er toe doen. het gaat om de authentieke kern van leiderschap en samenwerken. Dat maakt zijn werkwijze indringend en confronterend, maar altijd met respect en resultaat.

Bestuur Dierenambulance Nijmegen

Dierenambulance Nijmegen

In de periode van februari 2018 tot november 2020 was Marcel Janssen werkzaam bij de Dierenambulance Nijmegen en omstreken. Tot februari 2020 als interim directeur, van februari tot november 2020 als verkenner voor de positionering van de DAN. Bij zijn aanstelling kende de DAN een vrij turbulente tijd. Zijn aanpak heeft er toe geleid dat de thema’s vanuit een centrale regie aangepakt werden en de communicatie sterk verbeterde. Samen met het bestuur heeft Marcel de missie en visie van de organisatie aangescherpt en daarna als verkenner de mogelijkheden van samenwerkingspartners voor de DAN verkend. Met als resultaat een mogelijke samenwerkingspartner voor de afdeling dierverzorging en een mogelijke samenwerkingsvorm voor de afdeling ambulance/centrale. Hierdoor kan de DAN zich weer op de toekomst richten.

Iris Hendriks-Bloemen

Eigenaar / coach at Bloom coaching & training

Ik heb met Marcel gewerkt in zijn rol als adviseur bij Onderwijsgroep Buitengewoon, waar hij het programma Cultuur & Leiderschap in de steigers heeft gezet. Zijn stijl hierin was inspirerend, professioneel, vernieuwend, verbindend en warm-zakelijk, precies zoals de gewenste cultuur zou moeten worden binnen onze organisatie. Het was een plezier om met hem te werken en met zijn vertrek uit de organisatie is zijn gedachtegoed zeker niet verdwenen.

Geraldine Mulder

Teammanager bij GGD Gelderland-Zuid

Marcel Janssen heb ik leren kennen als een heel prettige coach die echt de tijd neemt om te komen tot een passend aanbod voor het team. Door zijn begeleiding hebben we echt stappen kunnen maken. Marcel checkt regelmatig de opdracht, bereid de bijeenkomsten heel gedegen voor, en neemt de tijd om de bijeenkomsten te evalueren en eventueel bij te stellen. Al met al waren de bijeenkomsten leerzaam, verrijkend en hebben ze geleid tot een door het team gedragen vervolgtraject wat inmiddels in gang is gezet.

Erwin Hofmeyer

Eigenaar/directeur van Pret Inn en Pret Inn Jump

‘Marcel Janssen heeft ons begeleid in ons proces bij de uitbreiding naar een tweede zaak. Hij heeft een nieuwe organisatiestructuur neergezet, onze werkwijze geoptimaliseerd en ons managementteam gecoacht. Marcel schakelt snel, heeft een goede mensenkennis en is open en recht door zee. Hij heeft een brede kijk op organisaties, denkt vanuit verschillende invalshoeken en staat open voor ideeën. Ik ben zeer tevreden over zijn coaching en ondersteuning. Ik had hem al veel eerder moeten inhuren.’

Raef Habashy

Eigenaar van RH Accountants Management & Advies in Nijmegen

Marcel Janssen is een breed georiënteerde organisatiecoach en tegelijkertijd een specialist in mensen. Janssen is een zeer goede luisteraar met veel geduld en een groot observatievermogen. Hij heeft een sterk gevoel voor onderlinge verhoudingen en is communicatief zeer vaardig. Janssen triggert voortdurend om buiten de kaders te denken en te handelen.Kortom: een vakman met koopmanskwaliteiten.

Meer

In de kern gaat het altijd om mensen.

Marnix Eysink Smeets

Lector Public Reassurance aan de Hogeschool InHolland

Marcel Janssen is uit betrokken, integer, gepassioneerd en creatief hout gesneden. Ik zou met hem heel veel verschillende soorten zaken durven ondernemen. Toen prof. Gabriel van den Brink de term ‚best persons’ bedacht had hij het over types als Marcel Janssen.

Floris Tas

Zelfstandig consulent en rechter-plaatsvervanger, voormalig wethouder

Ik ken Marcel Janssen als een betrokken en realistisch mens. Hij neemt goed waar en zal zorgen dat zaken waar hij zich mee inlaat ook voor elkaar komen en onderscheid zich daarmee van de meeste adviseurs.
Janssen is een creatieve doener. Wat mij betreft is hij zeer bekwaam om ‘buiten de lijntjes te verven’  als een organisatie in verandering daarom vraagt.

Anita Eberson

Sectorhoofd Politie Parkstad

De meerwaarde van Marcel Janssen is dat hij vragen stelt, die door anderen vaak niet gesteld worden. In mijn herinnering vanuit onze samenwerking, waren dit heel eenvoudige vragen. Niemand anders stelde die echter, omdat we allemaal in managementissues aan het denken waren.Marcel Janssen maakt verbinding op wat er (echt aan de hand) is, en weet mensen daarop in beweging te krijgen. Dit doet hij vanuit puurheid en creativiteit, echt klasse!

Jan-Wieger van den Berg

Voorzitter van de stichting Expoplu in Nijmegen

Door de coaching van Marcel Janssen hebben we niet alleen een heldere missie en visie voor onze expositieruimte ontwikkeld maar zijn we ook op hele creatieve ideeën voor de uitvoering gekomen. De werkvormen die Janssen gebruikte waren inspirerend en zorgden voor een positieve en gezellige sfeer binnen ons team.

Marjo van Ginneken

Wijkmanager Nijmegen Centrum, gemeente Nijmegen

Marcel Janssen is een man met hart voor zijn vak, en voor de mensen voor en met wie hij werkt. Hij is integer, aimabel en bevlogen, en bijzonder creatief in het zoeken naar oplossingen voor de problemen die hij tegenkomt. Met respect voor verhoudingen is hij bereid om out-of-the-box te denken om de gewenste successen te boeken.

Bryan Rookhuijzen

Directeur Stichting Waardering en Erkenning Politie

Marcel Janssen slaagt erin om diepgang te brengen in communicatieprocessen binnen groepen en bij individuen. Hij daagt daartoe uit, observeert, stelt vragen, is scherp en tegelijkertijd zeer toegankelijk en vertrouwd. Hij is zowel op de werkvloer als bij het strategisch management aantoonbaar effectief.

Henk Schroen

Chef communicatie en public affairs Provincie Limburg

In de periode dat ik met Marcel Janssen bij de politie heb samengewerkt, heb ik hem leren kennen als een gedreven coach. Heldere visie, focus op het doel, inspirerend en ijzersterk in cultuurtrajecten. Janssen kiest daarbij niet het gebaande pad en gaat confrontaties niet uit de weg, maar die stelt hij in functie van het uiteindelijk doel. Daarbij opereert Janssen altijd via de weg van verbinding, vertrouwen en veiligheid. Met die aanpak vallen doel en middel vaak organisch samen.

 

KLEI